بسم الله الرحمن الرحیم
( إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ ).
با درود به امام امت، خمینی(قدس سره) بزرگوار و بنیانگذار جمهوری اسلامی جهان اسلام و ایران انقلابی و با درود به تمام رزمندگان غیور اسلام و با درود و سلام به تمام خانوادههای محترم شهدا. یک تذکر اینکه برادران و خواهران قدر و ارزش این خانوادههای محترم شهدا را بدانید. به فرزندان و بچههای آنها از دید فرزندان خود نگاه کنید و هرگز از دید دیگری نگاه نکنید. این وصیت تمام شهدای اسلام و قرآن است و من از خانواده خودم و خواهران و برادران خود میخواهم که زیاد نگرانی و ناراحتی در صورت شهادت من نکنند و امید است با زیارت کربلای حسین مظلوم(علیه السلام) و با سلامت به خانوادههای خویش برگردیم.
بدهی ندارم تنها طلب از .....
پدرم وکیل من است هر کاری خواست انجام دهد و خودش از طرفم اختیار دارد.
نماز سه سال بگیرند. روزه ندارم ولی یک ماه بگیرند.
در آخر به تمام قوم و خویشان دعا و سلام میرسانم به خصوص پدر و مادر گرامیام و برادرم و خواهرم و از تمام روستا از عوض من حلالی بخواهید.
والسلام 27/11/1362.
شهید محمد ندیری در دوازدهم فروردینماه سال 1344 در خانوادهای متوسط و مذهبی در روستای ستق از توابع شهرستان ساوه به دنیا آمد. پدرش به لقمه حلال و تربیت اسلامی خیلی حساس بود و در این زمینه خیلی تلاش میکرد. نام مبارکش را پدرش انتخاب کرد و به علت علاقهای که به ائمه اطهار(علیهم السلام) داشت نام او را محمد گذاشت. تحصیلاتش را از هفتسالگی آغاز کرد و در حد دوره ابتدایی درس خواند ولی مراقب رفتار و کردارش بود که بر اساس مذهب و دین رفتار کند. او خیلی به فضای آزاد و فضای سبز علاقه داشت و عاشق طبیعت بود، در حالی که در زمینهای کشاورزی کار میکرد، هیچگاه از حرام و حلال الهی غافل نشد.
محمد در سال 1361 ازدواج کرد و پس از شهادت ریحانهای از او به یادگار ماند. در لحظه خداحافظی بیشترین سفارشش برای تربیت اسلامی دخترش بود.
او با عشق به ایران اسلامی لباس رزم بسیج را بر تن کرد و عاشقانه عازم جبهه شد. چند ماه به عنوان تکتیرانداز در گردان موسی بن جعفر(علیهما السلام) خدمت کرد و بالاخره در منطقه جزیره مجنون در حین عملیات خیبر با عوامل شیمیایی به کار گرفته شده توسط دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.