شهید رمضان سلیمی در هفتم شهریورماه سال 1345 در شهرستان شازند دیده به جهان گشود. خانوادهاش بسیار مذهبی و متدین و ساده بودند. صفا، صمیمیت و یکرنگی در خانهشان موج میزد و بسیار زحمتکش بودند. عاشق اهلبیت(علیهم السلام) بود و این عاشقی را در محیط مذهبی آنجا آغاز کرد، عاشق پدر و مادر، عاشق دین و مذهب، عاشق اخلاق درست و اسلامی و در نهایت عاشق هدف و راهی که با اراده و اختیار خویش انتخاب کرده بود.
ماه مبارک رمضان بود که او به دنیا آمد و آن ماه خانهشان به برکت وجودش پر برکت شد. دوران کودکیاش را در کنار خانوادهاش سپری کرد. مهربان و دلسوز بود، اگر میدید کسی یا یکی از دوستانش ناراحت است تا علت را جویا نمیشد و راهی برای رفع ناراحتیاش پیدا نمیکرد، آرام نمینشست. با این اخلاق و رفتار، کاری کرده بود که همه را شیفته خود کرده بود و از بودن با او لذت میبردند. همهی محله او را به واسطه مردمداریاش میشناختند. دست به خیر بود و نمیتوانست بیند کسی در محله محروم و فقیر است و او شب را با آرامش میخوابد. تحصیلاتش را در همان روستا آغاز کرد و توانست تا پایان دوران دبیرستان به درسش ادامه دهد.
بعد از پایان تحصیلات برای گذراندن دوره سربازیاش پاسدار وظیفه گردان جندالله سردشت شد. او جهاد را بر اساس دفاع و بر پایه شهادت انتخاب کرده بود و از این که راهی درست را انتخاب کرده بود، خوشحال و راضی بود. در تمام مدتی که در جبهه بود، نظم را سرلوحه کارهایش قرار داد و با ارادتی که به امام خمینی(قدس سره) داشت، در برابر سختیهای جنگ مقاومت میکرد و مزد ایستادگیاش را در منطقه عملیاتی سردشت گرفت. او در پنجم آبان ماه 1366 هنگام درگیری با گروهکهای ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر مطهرش را در گلزار شهدای شازند به خاک سپردند.