نامهای از شهید:
در جبهه نوسود که بود، پشت یک برگه مرخصی برای پدر و مادرش نوشت:
بعد از سلام. پدر و مادرم! به گفتار امام(قدس سره شریف) عمل کنید و پیرو خط امام(قدس سره شریف) باشید و از انقلاب حمایت کنید. گوش به حرفهای بد خواهان انقلاب ندهید. تنها حرف امام(قدس سره شریف) را عمل کنید.
و در آستانه شهادت یکی از همرزمان که بالای سرش بود، گفت:
جنازه مرا نبرید چون شهید (محمدرضا سرلک) پدر نداشته، جنازهاش در منطقه مانده است.
پاسدار شهید احمدعلی سیدین یکی دیگر از سربازان مخلص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود که در سال ۱۳۴۰ در خمین چشم به جهان گشود و در سال ۱۳۶۰ با فیض شهادت، کامروا شد.
در پی یافتن و دانستن و آگاه شدن بود. از کودکی، حس کنجکاوی و زیرکی خاصی داشت و جوهره حرکت و تلاش در خمیرمایه فطرتش نهفته بود.
تحصیلاتش را تا سوم متوسطه در خمین ادامه داد، از آن پس کمر به خدمتگزاری بیشتر به اسلام و انقلاب بست. به آیین اسلام و قوانین شرع مقدس، متعهد و پایبند بود. هم در فعالیتهای پیش از انقلاب، قدمها و فعالیتهای چشمگیری داشت، هم پس از پیروزی انقلاب. دلبسته این نظام و شیفته خدمت به مؤمنان و در همین راستا، به افتخار عضویت در سپاه پاسداران نائل آمد و افتخار بالاتر یعنی جهاد فی سبیل الله را در پرونده اعمالش ثبت کرد.
به روحانیت و خط امام(قدس سره شریف) علاقه شدید داشت. عمل به احکام وظایف شرعی، در دیدگاه او اهمیتی بسزا داشت. به نماز، اهتمام فوقالعاده نشان میداد. همواره به فکر فقرا و محرومان بود و همه را به صبر و استقامت فرا میخواند. وقتی شوق جهاد در دلش زبانه کشید، برای اولین بار به جبهه نوسود اعزام شد و در عملیات آزادسازی قله شمشی هنگامی که فرمانده دسته گردان جندالله سپاه پاوه بود، به درجه رفیع شهادت رسید.
پیکر مطهرش در منطقه، هنوز رمز استقامت و پایداری، و مشغول حراست از اسلام و قرآن است.