شهید داود عسگری فرزند باقر در اولین روز از خردادماه سال 1346 در روستای پر کله از توابع شهرستان شازند و از بخش سربند در خانوادهای مذهبی و انقلابی که کشاورزی و دامداری میکردند، دیده به جهان هستی گشود. سه خواهر و سه برادر داشت.
او توانست تا کلاس پنجم ابتدایی درس بخواند و چون فرزند اول خانواده بود، باید برای کمک به پدرش درس را رها میکرد و برای کار به مزرعه میرفت.
جنگ تحمیلی آغاز شده بود و صدام و صدامیان با حمایت کامل استکبار جهانی به سمت مرزها آمده و حرمت مرزها را شکسته بودند. مردانی از دیار پارس برای دفاع از کشورشان به سمت مرزها رفتند و داود هر روز شاهد بود جوانی در دفاع از دین و میهنش بر دستان مردم تشییع میشود پس تا نوبت به او رسید بیدرنگ لباس رزم پوشید و به عنوان پاسدار وظیفه به لشکر 17 علی بن ابیطالب(علیهما السلام) رفت تا در تاریخ پر افتخار میهنش سهمی داشته باشد. بعد از دوره آموزشی نزدیک به چهار ماه از خدمتش را در خط مقدم جبهه با دشمن بعثی میجنگید و دشت آغشته به خون شلمچه در حین عملیات کربلای 8 هنگامی که اصابت ترکش او را از قید دنیا رها کرد به خونش رنگین شد. پیکر مطهرش را پس از تشییع باشکوهی، در روستای پرکله به خاک سپردند.