شهید نجاتالله قاسمی فرزند محمد در تاریخ دوازدهم تیرماه 1358 در شهرستان خمین در خانوادهای مذهبی و متدین، دیده به جهان گشود. او متولد دوران پیروزی انقلاب بود و چقدر خدا هوایش را داشت که در حکومتی به دنیا آمد و نفس کشید که امام خمینی(قدس سره) بنیانگذار انقلابش بوده است. با این که طفلی خردسال بود ولی پدرش او را طوری تربیت میکرد که در آینده برای انقلاب سربازی کند. از همان ابتدای تولد و چه بسا قبلتر از آن، پدر و مادرش زمینهسازی تربیت اسلامیاش را آغاز کردند.
تحصیلاتش را تا مقطع ابتدایی ادامه داد و بعد از آن به علت فقر و مشکلات مالی ترک تحصیل کرد. دوران کودکی و نوجوانیاش را در کنار خانواده و در کسب علم و معرفت سپری کرد. درسش را که ترک کرد، به دنبال کار میگشت تا هم خرجی خودش را در آورد و هم کمکخرج خانواده باشد و به پدرش کمک کند. جوان سختکوش و سر به زیری بود و همیشه سرش به کارش بود و آماده کارهای سخت بود و از هیچ کاری ناراحت نمیشد.
شهید قاسمی در سن نوزدهسالگی به خدمت مقدس سربازی رفت و خدمتش را در لشکر 28 ارتش آغاز کرد. مدتی در مناطق غربی کشور به خدمت پرداخت و هر کاری که به او داده میشد، به نحو احسن انجام میداد. این جوان برومند در تاریخ سیزدهم بهمنماه سال 1377 در منطقه مهران بر اثر انفجار مین به درجه رفیع شهادت نائل گشت و پیکرش را نیز در شهر اراک به خاک سپردند.