بسم الله الرحمن الرحیم
( وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ).[1]
هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شدهاند مرده مپندار بلكه زندهاند كه نزد پروردگارشان روزى داده مىشوند.
با سلام و درود بر محمد(q) و آل محمد(q) و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نایب برحقش امام خمینی(قدس سره) و مردم شهیدپرور مسلمان جهان و به خصوص ایران و همشهریان محترم، مطالبی را به عرض شما میرسانم. شهادت موضوعی وحشتناک و غمانگیز و نا آشنا نیست بلکه مسئلهای شادیآور و آشنا و مأنوسی است که از پیامبران و امامان و بزرگان ما به ما ارث رسیده است. مگر نه این است که انسان خواهد مرد؟ مگر نه ( كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ )[2] اما اینکه انسان چگونه بمیرد مسئله است. اینکه انسان خواهد مرد و این نفس روزی خواهد رفت و بر نخواهد گشت، شکی نیست و همه انسانها به آن معتقدند ولی اینکه چگونه بمیرد مسئله است. یکی در اثر تصادف میمیرد، یکی مریض میشود و میمیرد. یکی هفتاد، هشتاد سال عمر میکند بعد از آن میمیرد و یکی جنایت میکند و اعدام میشود و اما یکی هم با انتخاب آگاهانه در راه اسلام و قرآن جان به جان آفرین تسلیم میکند و به شهادت میرسد. همه اینها به ظاهر مردن است ولی این شهادت کجا و انواع مردنهای دیگر کجا. البته شهادت اصلاً مردن نیست و تازه، مردن هم نابودی و عدم نیست بلکه انتقال از عالمی به عالم دیگر است. اما شهادت را هر کسی سعادت نمییابد و نمیتواند درک کند و مقام شهید را هر کسی نمیتواند احساس کند و بفهمد و مزه معامله با معشوق و خدا را بچشد حتی آنهایی که به ظاهر مسلمان هستند، نمیتوانند درک کنند، وای بر اینکه اصلاً مسلمان نباشند و به خدا و پیامبر(q) ایمان نداشته باشند و به خاطر همین است که امروز دنیا به این امر مات مانده است و تحلیل گران جهانی انگشت حیرت بر دهان گرفتهاند و میبینند که با هر گونه محاسبات مادی جور در نمیآید. اما پیام من به شما مردم عزیز و امت اسلام، احکام اسلامی را اجرا کنید و ارزشهای اسلامی را در جامعه زنده نمایید. از امام(قدس سره) امت و رهبر انقلاب پیروی کنید و گوش به فرمانش باشید و از مدافعان اسلام و روحانیت اصیل حمایت کنید و جنگ را و انقلاب را و اسلام را فراموش نکنید. مساجد را خالی نکنید. در نمازهای جمعه و جماعات شرکت کنید و راه شهدا را ادامه بدهید.
1. سوره آل عمران، 169.
1. سوره آل عمران، 185.
شهید اهلعلی قبادی در نهم تیرماه سال 1341 در روستای قردین از توابع شهرستان ساوه در خانوادهای متدین و مذهبی، چشم به جهان گشود. پدرش حاج حسن به شغل کشاورزی اشتغال داشت و از آن طریق امرار معاش میکرد. او تا پایان دوره ابتدایی به تحصیل پرداخت و بعد از آن به کشاورزی اشتغال داشت. وی انسانی مخلص و مذهبی بود. در برپایی نماز و انجام فرایض دینی سعی و اهتمامی والا داشت. در تکریم پدر و مادر و کمک به فقرا و مهماننوازی زبانزد بود. در کودکی از سال 1357 با انقلاب اسلامی آشنا شد و در تظاهراتها و راهپیماییهای ضد رژیم شرکت میکرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مجالس و مراسمات و مناسبات مذهبی حضور داشت.
شهید اهلعلی قبادی در دوران جنگ تحمیلی به عنوان سرباز ژاندارمری جبهههای جنگ اعزام شد و در فرجامی خونین در تاریخ بیست و یکم خردادماه سال 1361 در منطقه سردشت هنگام بازگشت از خط مقدم، در درگیری با گروهکهای ضدانقلاب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهر شهید را در زادگاهش به خاک سپردند.