بسمهتعالی
(وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ).[1]
سلام به مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
و سلام بر نایب بر حقش، پیر جماران، خمینی(قدس سره) بتشکن و سلام گرم به پدر و مادر مهربان و خواهران و برادران عزیزم و سلام به تمامی مردم شهیدپرور ایران اسلامی. سلام گرم و آکنده از مهر و محبت و با خلوص نیتم را در حالی برای شما عزیزان میفرستم که مرگ پر افتخار که همان شهادت در راه خداست، را در پیش رویم میبینم. خدایا شهادتم را در راه اسلام و قرآن که خاری در چشم دشمنان است، بپذیر. برای حفظ اسلام باید از جان و مال دریغ نکرد. پس ما جوانان هم این راه را که راه حسین(علیه السلام) است، انتخاب کردیم، که مرگ با عزت بهتر از زندگی در ذلت میباشد.
پیامی به مادرم:
مادر عزیزم، ای مادر بهتر از جانم، امیدوارم که در فقدان من گریه نکنی و همیشه لباس سفید بر تن داشته باشی و همچون دیگر مادران شهیدان شجاع و استوار باشی. همیشه در خط امام(قدس سره) عزیز باشی و فرزندان دیگرت، را فقط در راه اسلام و حزبالله هدایت کنی. ای مادر عزیز مرا از گناهانی که مرتکب شدهام، حلالم کن و مرا ببخش انشاءالله که همیشه موفق و مؤید باشی و در نمازها و دعاها هیچوقت امام(قدس سره) را از یاد نبرید و همیشه پیرو خط امام(قدس سره) باشید.
پیامی به پدرم:
پدر دلبندم! میدانم که شما در سوگ من گریه نمیکنی و با همین صبر و شکیبایی میتوانی همیشه کوبنده و مشتی بر دهان ضد انقلابیون و گروهکهای دیگر باشی. ای پدر عزیز از اینکه نتوانستم و نمیتوانم زحمات شما را جبران کنم، عذر میخواهم. انشاءالله که مرا حلال میکنی و پوزش فرزند حقیرتان را میپذیری، ای پدر عزیز همیشه پشتیبان روحانیون باشید چون که روحانیون خاری در چشم دشمنان اسلام هستند.
پیامی به خواهران و برادرانم:
ای خواهران عزیزم، با حجاب خود همانند زینب(علیها السلام) همیشه از اسلام دفاع کنید و اسلام برترین دینهاست و از راه اسلام فقط میتوانید به خدا نزدیک شوید. ای خواهران عزیز! از اینکه برادر خوبی برای شما نبودم، مرا ببخشید و امیدوارم که مرا حلال کنید و آخر سلام بر شما ای برادران عزیز، امیدوارم که همیشه در راه اسلام قدم بر دارید و دنبالهرو راه شهیدان اسلام باشید. همیشه مواظب باشید که ضد انقلابیون در بین شما جوانان و امیدان آینده کشورمان رخنه نکنند و تا میتوانید با آنها مبارزه کنید و پیرو خط امام(قدس سره) عزیز باشید و هیچوقت امام(قدس سره) را از یاد مبرید.
خداحافظ... .
خاطره از پدر شهید:
شهید عباس قدس از جمله ورزشکاران متدین استان بودند که منش جوانمردی و شجاعت را از تشک کشتی و صحنه نبرد ورزشی به یادگار داشتند. انسانی متدین، خوشسیرت و بسیار پر محبت که وجودش موجب گرمی محافل میشد. همواره یاد خدا بودند و دعوت به یاری دین حق و پیروی از ولایتفقیه و آرمانهای شهدای عزیز انقلاب از اهداف عالیه این شهید عزیز به شمار میرفت، دعوت به حمایت و پشتیبانی از روحانیون او زبانزد عام و خاص بود.
همواره خواهران خود را دعوت به حجاب مینمود و آن را سپر زنها در مقابل تهاجم دشمن میدانست. تأکید میکردند که هیچوقت نماز اول وقت را از دست ندهید و همواره در بین نماز و دعا برای سلامتی حضرت امام خمینی(قدس سره) دعا مینمودند.
1. سوره آل عمران، 169.
در تاریخ یکم اسفندماه سال 1342 چراغ خانه احمد در شهرستان محلات با حضور عباس روشن شد و با ارادتی که والدین به علمدار کربلا داشتند، نام فرزند خود را عباس نهادند. عباس در خانوادهای مذهبی و متدین با اعتقاد به مبانی اسلام، دیده به جهان گشود. پدرش راننده تاکسی و مادرش خانهدار بود. او در زیر سایه پدر و مادر، با محبت و مهربانی پرورش یافت و به مدرسه رفت. ایشان در مدرسه با توجه وافر به درس همیشه زبانزد معلمان بود تا اینکه پس از طی مراحل تحصیلی به دوره متوسطه رسیدند و موفق به اخذ دیپلم شد. همزمان با تحصیل، استعداد خوبی در ورزش داشته و با توجه به وضعیت جسمانی ایشان ورزش دو و میدانی را به عنوان ورزش تخصصی دنبال نمود. همچنین علاقه زیادی به ورزش پهلوانی کشتی داشت. او در هر دو رشته موفق به کسب عناوین مختلفی شد.
جنگ آغاز شد. عباس دیگر تحمل وضعیت موجود را نداشت و برای همیشه مدرسه و تحصیل را رها کرد و به عضویت بسیج درآمد و عازم جبهههای نبرد حق علیه باطل شد. در حالی که همکلاسیهای ایشان در پی آماده شدن برای آزمون دانشگاه بودند، او آزمون دیگری را انتخاب کرد چون او از جنس دیگری بود. آنقدر که جسمش توان نگهداری روح پر آوازهاش را نداشت، از طریق بسیج عازم جبهه شد و به عنوان بسیجی گروهان یا زهرا(علیها السلام) از گردان جندالله لشکر 17 دلاورانه در تمام صحنههای سخت نبرد حضور یافت تا اینکه در دوم فروردینماه سال 1361 بر اثر اصابت ترکش در غرب شوش به شهادت رسید. پیکر مطهر ایشان در گلزار شهدای زادگاهش در خاک آرام گرفت تا سالها بعد میزبان برادر شهیدش حسین