شهید حمزهلو در دهم اسفند ماه 1332 در روستای کفسان از توابع خمین در یک خانواده کشاورز متولد شد. دوران کودکی را در روستا پشت سر گذاشت و تا پایان دوره ابتدایی تحصیل کرد. پس از آن در کنار پدر مشغول به کار شد. در ایام نوجوانی به دنبال یافتن شغل مناسب ابتدا به تهران و پس از مدتی به اصفهان مهاجرت کرد. در جوانی به خمین بازگشت و به عنوان کارگر کارخانه ریسندگی مشغول به کار شد.
در حوادث اول انقلاب در تظاهرات به طور مدام حضور داشت و از کسانی بود که دیگران را نیز به شرکت در راهپیمایی علیه حکومت پهلوی دعوت میکرد. بعد از پیروزی انقلاب و در زمان حضور حضرت امام(قدس سره شریف) در قم یک بار پیاده از روستای لکان تا قم به دیدار حضرت امام(قدس سره شریف) رفت.
در سال 1362 ازدواج کرد و خداوند سه پسر به او عطا کرد. از ابتدای جنگ تحمیلی به دنبال فرصتی بود تا در دفاع مقدس مردم ایران سهمی داشته باشد لذا همکاریاش را با بسیج آغاز کرد و سه مرحله در جبهههای جنگ تحمیلی حاضر شد.
او در چهارمین اعزامش راهی جنوب شد و سعادت پیدا کرد در شلمچه در عملیات کربلای 5 شرکت کند و هم نفس با شهدای این عملیات شود. او در حالی که به عنوان تیربارچی گردان روحالله(قدس سره شریف) بود در عملیات شرکت کرده بود، در حین عملیات بر اثر اصابت گلوله سربازان بعثی عراق به سینهاش به شهادت رسید. پیکر مطهر شهید در اشک و آه پسران خردسالش در زادگاهش به خاک سپرده شد.