اولین سخن را با رهبرم و امام(قدس سره) عزیزم داشتم اما هر چه فکر کردم و هر چه قلم را بر صفحه کاغذ چرخاندم، چیزی که شایسته مقام وی باشد، نه بر ذهن من جاری و نه بر نوک قلم و همین بس که بگویم:
رهبرم و امام(قدس سره) عزیزم! تا به حال دوستت داشتهام و از این پس نیز دوستت خواهم داشت.
برادرم و خواهرم! سعی کنید همیشه در خط اسلام و قرآن قدم برداشته و همواره گوش به فرمان رهبر باشید. حتی کوچکترین کارهای خود را با نام خدا و یاد او انجام دهید.
توصیه من این است که هر کس که در هر قسمتی از امور کشور خواه جبهه نظامی یا اقتصادی یا سیاسی یا فرهنگی و یا به هر طریقی که میتواند این کشور را یاری دهد و این حکومت را بر پا نگه دارد که هر ضربهای به این نظام، ضربهای به اسلام است.
خاطره:
شهید قربانی برخورد بسیار خوبی با اطرافیان خود داشت و همه وی را از صمیم قلب دوست داشتند. همیشه هنگام اذان به مسجد میرفت و از طرف امام جماعت مسجد اجازه گرفته بود که در غیاب ایشان، عهدهدار برگزاری نماز جماعت باشد. سادهزیستی و قناعت از خصوصیات اخلاقی وی بود. برای پدر و ماد خویش احترام زیادی قائل بود و دین اسلام را بر همه چیز مقدم میدانست. علاقه وی به امام(قدس سره) راحل که بیاندازه زیاد بود و تمام سخنرانیهای امام(قدس سره) را به دقت گوش میداد. شهید قربانی به همراه دوستان دیگرش در مسجد محل کلاسهای تقویتی برای دانشآموزان برگزار میکرد. همه کارهای این کلاس به عهده این شهید و سایر دوستانش بود.
احمد در بیست و چهارم اسفندماه ۱۳۴۱ در خانوادهای متوسط چشم به جهان گشود. از سن پنجسالگی او با کلاسهای آمادگی آشنا شد و در آن کلاسها به آموزش نماز و قرآن تشویق شد به طوری که پس از گذشت مدتی با نماز و روزه بسیار مأنوس شد و در همان کودکی قرآن را در حد بسیار خوبی آموخت.
کارنامه تحصیلی به جا مانده از احمد گواه این مطلب است که او از نظر درسی در سطح عالی بود و موفق شد دیپلم خود را با معدل بسیار خوب اخذ کند. وی در دوران شکوهمند انقلاب حضوری فعال داشت و تا جایی که از دستش بر میآمد، به همراه دوستان دیگرش برای پیروزی انقلاب میکوشیدند. پس از پیروزی انقلاب، در اکثر جمعهها، به نماز جمعه میرفت. او همواره با وضو سرآغاز هر روزش، قرائت قرآن بود.
پس از اخذ دیپلم در دانشگاه افسری مشغول تحصیل شد و پس از مدتی تحصیل را ترک و به خدمت مقدس سربازی رفت و در حالی که در نیروی هوایی ارتش در پشت جبهه خدمت میکرد، به درخواست خودش به جبهه اعزام شد و در عملیاتهای والفجر مقدماتی، والفجر ۱ حضور مؤثری داشت. پس از اتمام سربازی، برای ورود به دانشگاه مجدداً در کنکور شرکت کرد و پس از قبولی در کنکور، در رشته صنایع تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت، مشغول به تحصیل شد. در حین تحصیل، از طریق بسیج مجدداً راه جبهه را انتخاب کرد و در طول مدت حضورش در عملیاتهایی از جمله والفجر ۸ (فاو)، مهران و کربلای ۵ شرکت کرد که در مرحله تکمیلی کربلای ۵ در محور شلمچه با دلی آکنده از عشق و ایمان در دوازدهم اسفند ۱۳۶۵ به دیار باقی شتافت. پیکر مطهرش در روز آدینه ۱۵ اسفند ۱۳۶۵ در قطعه ۲۹ در بهشتزهرای تهران به خاک سپرده شد.