پدرم، خداوند را شکر کن که فرزندی به تو عطا نمود که تنها آرزویش شهادت در راه اسلام و حقانیت اسلام و بطلان کفر است. پدرم اگر من شهید گردم خداوند را شکر کن که امانتش را در زمانی پس دادی که اسلام محتاج به فداکاری و جانبازی و ایثار خون بود. زمانی که مرجع تقلید شیعیان جهان، رهبر مسلمانان و ولیفقیه توصیه به دفاع از اسلام و مسلمانان نموده و آن را وظیفه هر مسلمان میداند. باید با نثار جان و مال، اسلام آبیاری گردد و جمهوری نو پای اسلام به پیروزی نهایی برسد.
ملاک و معیار برتری انسانها از سایر مخلوقات همانا لیاقتی است که با پرداختن به ارزشها و فضائل اخلاقی به دست میآورد. یکی از برترین ارزشهای انسانی شهادت در راه خداست که نصیب بندههای مخلص خدا خواهد شد. و جوان پاک روستایی این لیاقت را پیدا کرد که در روز محشر از شهدا باشد.
علیاصغر در یکم فروردینماه سال 1344، در روستای صدرآباد از توابع شهرستان زرندیه به دنیا آمد. پدرش صفتالله نام داشت.
او دانشآموز سوم متوسطه در رشته تجربی بود که برای اولین بار عزم جبهه کرد. با ثبتنام در بسیج اولین گام را برداشت و پس از گذراندن یک دوره آموزشی 45 روزه راهی دانشگاه عشق شد. رزمندگان اسلام عملیات فتح المبین را پشت سر گذاشته و در حال برنامهریزی برای آزادی خرمشهر بودند.
علیاصغر در دهم فروردین 1361، با سمت تدارکات چی در گردان امام علی(علیه السلام) از تیپ 22 بدر در جبهه بود که در جاده اهواز - خرمشهر بر اثر اصابت ترکشهای بمباران هوایی دشمن در دهم اردیبهشتماه همان سال به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.