شهید عباس نیک نفس در نامهای با عنوان برادران و مادرش وصیتی را مکتوب کرده است که مضمون این نامه به شرح زیر است.
با سلام و عرض ارادت به خانواده محترم و دعا برای سلامتی امام(قدس سره) امت و پیروزی نهایی رزمندگان اسلام در جبهههای حق علیه باطل، خواهشمندم این وصیتنامه را موبهمو اجرا کنید.
اگر خدا توفیق عنایت کرد و شهید شدم، همسرم وکالت دارد درباره هر آن چه در خانه دارم تا فرزندانم را سرپرستی کند. رسیدگی به آنها را در هر شرایطی انجام دهد.
مادرم، اگر درباره همسر و فرزندانم وصیت میکنم، به دلیل این است که برادرانم حضور دارند و به شما خدمت میکنند؛ ولی همسر و فرزندانم کسی را ندارند و به این دلیل از شما عذرخواهی میکنم و امیدوارم مرا ببخشید. ضمناً هر کدام از اعضا خانواده که میخواستید به من محبت کنید، برای همسر و فرزندانم انجام دهید؛ زیرا اگر آنها به خاطر نبودن من اذیت شوند، برای من ناراحتکننده خواهد بود. چنانچه توانستید زمینی که متعلق به اینجانب است را بسازید که خانوادهام لااقل مستأجر نباشند.
24/12/1364 عباس نیکنفس.
شهید عباس نیک نفس در نهم تیرماه 1323 در شهرستان اراک به دنیا آمد. پدرش علیقلی نام داشت. تحصیلاتش تا پایان دوره ابتدایی در شهر اراک گذراند. پس از پشت سر گذاشتن دوره نوجوانی در راهآهن اراک مشغول به کار شد.
این شهید بزرگوار در دوره جوانی در رشته فوتبال فعالیت داشت و در تیمهای شهر اراک بازی میکرد. بعدها دورههای داوری فوتبال را گذراند و به عنوان داور در مسابقات استانی فعالیت میکرده است. همزمان با شروع جنگ تحمیلی با عضویت در بسیج چندین مرحله عازم جبهههای نبرد حق علیه باطل شد و همزمان در باشگاه ورزشی کارگران اراک عضویت داشتند. از نظر اخلاقی خوشبرخورد و مذهبی بود و به عنوان یک الگوی مناسب برای همسالانش مطرح بود. در سال 1352 ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک پسر و دو دختر میباشد.
ایشان پس از چندمین مرحله حضور در جبهه هنگامی که در فروردین 1365 در منطقه عملیاتی فاو به عنوان راننده آمبولانس در واحد بهداری لشکر 17 علی بن ابیطالب(علیهما السلام) حضور داشت. بر اثر اصابت ترکش خمپاره مجروح و بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید. پیکر شهید پس از تشییع در زادگاهش در گلزار شهدا به خاک سپرده شد.