پیروزی انقلاب آغازی بر فعالیتهای انقلابی حشمتالله بود، آغاز راهی بود که عاشقانه در آن پای گذاشت و جان شیرین خود را در این راه فدا کرد. هنوز خاطرات مبارزات انقلابی از خاطرش نگذشته بود که در اندیشه نبرد با دشمن بعثی برآمد و به سمت جبهههای جنگ حق علیه باطل رهسپار شد. او مرد میدانهای سخت بود. پس تا جنگ شروع شد کولهبارش را بست و با رخصت از پدر و مادر عازم شد. او به راهی رفت که پایانش شهادت بود.
شهید حشمتالله کارخانه در اولین روز از خردادماه سال 1344 در روستای هندودر تابع شهرستان سربند و در خانوادهای روستایی که تلاش و کار و زحمت بسیار میکشیدند و پایبند به اصول اسلام بودند، چشم به جهان گشود. تحصیلاتش را در همان روستا آغاز کرد و تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. به درس علاقه داشت و این دوره را با جدیت و تیزهوشی که داشت، پشت سر گذاشت ولی مشکلات اقتصادی خانواده زیاد بود و نتوانست به تحصیلش ادامه دهد. مجبور به ترک تحصیل شد تا در کار کشاورزی به خانواده کمک کند و جهت اشتغال به تهران عزیمت نمود.
با شروع جنگ تحمیلی از سوی ستاد پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی سربند به منطقه عملیاتی سردشت اعزام و به مبارزه علیه کفر و ظلم پرداخت. سرانجام در سوم آبان ماه سال 1359 پس از مبارزات دلیرانه خود با گروهکهای ضدانقلاب در منطقه سردشت به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهرش را در روستای هندودر به خاک سپردند.