کسانی از دیار عشق که مرام و مردانگیشان زبانزد دنیاست. مردانی که خونشان چراغ راه آیندگان این سرزمین شد. کسانی که حضورشان روشناییبخش شبهای تاریک جنگ بود و نور امیدی برای مردم این سرزمین بودند.
یکی از این بزرگمردان شهید حسن نجمی بود که در هفتم آبان ماه سال 1340 در روستای کرکان از توابع شهرستان خنداب به دنیا آمد. در خانوادهای زحمتکش که شرایط مالی متوسطی داشتند اما در کنار تمام مشکلات زندگی صفا و صمیمیت بینشان موج میزد. و احترام به بزرگان از اصول و قواعد این خانواده بود.
علاقه زیادی به درس خواندن داشت و در کسب دانش بسیار کوشا بود تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم ادامه داد. دوران نوجوانیاش با تاریخ انقلاب همراه شده بود. و شور و شوق انقلاب در وجود مردم این سرزمین جوانهزده بود.
زبانههای خشم مردم رژیم ستمشاهی را سرنگون کرده بود و شوق زیادی در وجود ملت جاری شده بود.
اما دشمن بعثی نیروهایش را وارد این سرزمین کرد و امثال حسن نجمی برای رفتن به جبهههای حق علیه باطل آماده بودند. در حالی که در لباس سربازی و خدمت به وطن میدرخشید. او در لشکر 64 ارومیه مشغول به خدمت شد.
او در لباس سربازی پا میکوبید تا پای دشمن به این خاک نرسد. غیرت جز ایثار و فداکاری نمیباشد و شهید حسن نجمی و امثال او درس غیرت را برای تاریخ هجی کردند و نشان دادند که با وجود چنین شیر مردانی دستدرازی به حریم این آب و خاک یک رویای واهی میباشد که دشمن تا ابد در حسرت آن خواهد سوخت. و دلاوران ایران نه تنها در مقابله با بعثیها که در مبارزه با ضدانقلاب هم آماده هستند.
شیر مردی که در بیست و هشتم اردیبهشتماه سال 1361 هنگام درگیری با گروهکهای ضدانقلاب در منطقه سردشت به درجه بلند شهادت نائل آمد. پیکر مطهرش در جوار امامزاده علی بن جعفر در شهر قم به خاک سپرده شد.